Salesforce as a Service

Olen ollut lähes 30-vuotta tukkurimaailmassa. Sinä aikana olen saanut ymmäryksen siitä, mitä päämiehet toivovat ja mitkä ovat heidän tarpeensa. Yhtälöstä tekee hankalan se, että heidän resurssit ovat niin kovin rajalliset. Pitäisi olla useassa paikkassa samanaikaisesti. Ja asiakaskäyntejäkin pitäisi pystyä tekemään. Vähemmästäkin tulee tuskan hiki.

Tässä on ongelmakenttä, johon 2ac Consulting tuo ratkaisun. Minä toimin päämiehen edustajana kentällä. Teen myyntiä, markkinointia, koulutusta, edustamista heidän puolestaan. Kohderyhmänä ovat suomalaiset IT-jälleenmyyjät SMB-, B2C- ja Korporaatio-kanavassa.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta