Vastuullista yritystoimintaa

Olen siirtynyt yrittäjien luovaan joukkoon ja perustanut yrityksen 2AC Consulting (tai 2AC). Haluan työllistää itse itseni ja sitä kautta tuoda leipää pöytään.

Otsikossa mainittu "vastuullinen yritystoiminta" tarkoittaa minun kohdalla sitä, että yritykseni tuotosta lahjoitan 10% hyväntekeväisyyteen ja hädässä oleville. Haluan noudattaa Jumalan periaatteita myös tämän suhteen ja siksi nuo "kymmenykset" laitetaan eteenpäin tarvitseville. Lue tästä enemmän kohdasta "Arvot".

Jörn Donner sanoi joskus: "lukeminen kannattaa aina". Tätä sanontaa voisin hieman muuttaa muotoon: "Myyminen kannattaa aina". Toimintani voisi kiteyttää myös tällaiseen termiin: Myyntiä palveluna = Salesforce As a Service. 

Tässä vielä yhteystiedot:
2AC Consulting / 2AC
ari.asukas@2ac.fi
+358407799913
Y-tunnus: 1124411-5 

Ystävällisin terveisin
Ari Asukas

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta