PoopDeck, Kerros nro1

3D-malli etenee......hitaasti

Tänään on 6.7.2016. 3D-mallia en ole tehnyt sitten maaliskuun. Hieman on into hiipunut. En heti osannut tehdä ikkuna-aukkoa kaarevalle pinnalle. Siitä sitten tuli hieman "mielipahaa" :)

Luultavasti projekti etenee sitten taas syksyn piempinä iltoina.

No, tähän asti olen jo päässyt. Edelleen työstän ykkös kerrosta. Kuvassa on jo muutamassa ikkuna-aukossa lasitkin (nuo hieman sinertävät).

PoopDeck

Nyt kun Palvan pienoismalli on tehtynä on alkanut hieman himoittamaan tehdä Palvasta 3D-malli. Olen löytänyt siihen soveltuvan ohjelmiston: SkechUp. Ohjelmisto tuntuu olevan varsin helppo ja nopeasti omaksuttavissa. Sillä siis eteenpäin.

Ensimmäinen mallintamisen kohde on PoopDeck. Eli kerros, joka oli peräosan ns kerros nro1. Siellä sijaitsi mm miehistön ruokatilat ja vapaa-ajan tilat.

Pitkä projektihan tästä tulee mutta ole kärsivällinen. Tulet näkemään Palvan "heräävän eloon" :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta