Pelastaja

Jeesuksen tunteminen on parasta mitä voi olla

Minä uskon Jeesukseen. Minä uskon siihen, että Jeesus on Jumalan Poika, joka tuli pelastamaan syntiset omalla kuolemallaan. Minä uskon siihen, että Hän nousi kolmantena päivänä ja on tuleva vielä uudestaan hakemaan omansa iankaikkisuuteen.
Kovaa tekstiä, vai mitä? Mutta näin uskon. Ilman Jeesusta ei ole iankaikkista elämää Jumalan luona. Jeesus on tie, totuus ja elämä. Hän on kaikki.
Syntisen ainoa toivo on Jeesus. Hän haluaa pelastaa sinutkin, ellet vielä ole Vapahtajan oma. Milloin vain ja missä vain voit rukoilla Jeesusta sydämeesi ja pyytää syntejäsi anteeksi. Aivan niin. Ihan missä vain.
Jeesus tulee ja koputtaa sydämesi ovelle. Avaa se Vapahtajalle ja tulet huomaamaan, että jäljellä oleva elämäsi on moninverroin laadukkaampaa kuin mennyt elämäsi.
Ja niin kuin myyntimies sanoo: "eikä tässä vielä kaikki".
Jeesus antaa sinulle iankaikkisen elämän Jumalan luona. Huikea näkymä, vai mitä? Paitsi, että Jeesus jeesaa tässä ajassa niin Hän valmistaa sinulle sijan Jumalan taivaassa. Ja silloin kun aikasi on täältä lähteä, niin pääset aivan käsittämättömän ihanaan paikkaan Jeesuksen kanssa, jossa sitten vietät iankaikkisuuden. Se on muuten aika pitkä aika:) Mitä on 80-vuotta sen rinnalla?

Jeesuksen rinnalla näkee asiat ihan toisessa perspektiivissä. Silloin asettuu asiat oikeaan uomaan. Ennen niin tärkeät asiat ovat muuttuneet täysin toisarvoiksiksi. Rauha ja seesteissyys ovat vallanneet sydämen. Täysin riippumatta ulkoisista olosuhteista. Rauha ja luottamus sydämessä pysyy. Ihmeellinen olet Jumala :)

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta