Jumalan Sanaa ihmiselle

Ota tämä todeksi - elämästäsi on kyse !

Raamattu on kristityn karttakirja, jonka avulla hän pysyy Jumalan tiellä. Se on kirja, joka on täynnä Jumalan salaisuutta: Jeesusta. Se poikkeaa kaikista muista kirjoista siinä, että siinä on salatulla tavalla kätkettynä Jumalan voima => aina kun luet Sanaa tai kuulet sitä, niin sinun sielussasi jotain tapahtuu. Se on suuri salaisuus.
Tämä aika, jossa elämme, on äärimmäisen vaikeaa. Monet asiat vievät meitä kauemmaksi Luojastamme. Me tarvitsemme jotain joka ei muutu. Me tarvitsemme Raamatun. Siellä on Jumalan koko suunnitelma ilmoittettuna ihmisille.
Jos haluat löytää Jumalan, ota Raamattu kouraa ja ala lukemaan sitä. Aloita esim Psalmeista tai Johanneksen evankeliumista. Rukoile Jumalaa, että Hän antaa sinulle viisauden ymmärtää Raamattua. Ja tulet huomaamaan, että Jumala on todellinen vielä tänäänkin. Jumala on itse sanonut Raamatussa: "Joh. 7:17. Jos joku tahtoo tehdä hänen tahtonsa, tulee hän tuntemaan, onko tämä oppi Jumalasta, vai puhunko minä omiani."
Sen kun kokeilet ! Varmasti tulet huomaamaan että Jumala elää ja vaikuttaa myös sinun elämässä.

Raamattu tulee olemaan se vedenjakaja joka jakaa kristityt kahteen leiriin: toisen uskovat sen Jumalan sanana ja toiset eivät. Näin Jumala herättelee omaa seurakuntaansa.

Raamattu on totuus. Se kertoo myös tulevia tapahtumia. Muunmuassa Jeesuksen toinen tuleminen on vielä tulevaisuutta. Tulet huomaamaan, että tältäkin osin Raamattu pitää paikkansa ja tuo tapahtuma tulee tapahtumaan. Eikä siihen ole edes kovinkaan pitkä aika.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta