Taustaa kirjoittajasta

Historiaa takana ja tulevaisuutta edessä

56-ikävuotta on kohdellut minua hyvin: keskikeho rakentuu upeasti ja tukka päässä harvenee. Onneksi olen sinut itseni kanssa ja voin elää täysipainoista elämää vaikka en olekaan enää samassa vireessä kuin 20-vuotta sitten.
Olen monesti sanonut vaimolleni, että nyt elän parasta aikaa elämässäni. Ja niin juuri onkin. Erillaiset haihatukset ovat jääneet pois ja tilalle on tullut seesteinen "lipuminen" avioliiton ihanassa satamassa UPEAN vaimon kanssa.
En ole koskaan ymmärtänyt Tapparan tai Ilveksen päälle, sillä Pussinokat ovat lähempänä minua. Ehkä asiaa vaikuttaa se, että olen syntyisin lahtelainen.
Merille lähdin 17-vuotiaana viipyen siellä sitten reilu puolivuotta. Tämän jälkeen armeija kutsui ja palvelin laivastossa 8kk. Tuon jälkeen kauppaopistoon atk-linjalle, josta pääsin sitten suoraan työelämään v1986. Ja tuolla tiellä ollaan vieläkin.
Kummasti on alkanut polttelemaan meri ja laivat. Toivottavasti joskun pääsen vielä nauttimaan merellä olosta. 

 

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...