Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Herää ajattelemaan !

Raamattu luo eteemme selvän kuvan siitä, mitä tulee tapahtumaan. Jeesus tulee takaisin (Apt. 1:11). Silloin Hän tulee takaisin voittajana kukistamaan pahan maailmasta. Silloin paha saa palkkansa. Myös me ihmiset saamme palkkamme sen mitä tässä ajassa olemme tehneet. Se palkka on oikeudenmukainen.

Ihminen tekee valinnan tässä ajassa siitä, missä hän viettää iankaikkisuuden: joko kadotuksessa tai Jumalan taivaassa. Muita paikkoja ei ole tarjolla.

Kuka voi sitten pelastua? Raamattu sanoo selvästi: He vastasivat: Usko Herraan Jeesukseen, niin pelastut, sinä ja sinun perhekuntasi. (Apt. 16:31).

Mistä sitten pitää pelastua? Tämä on nykyihmiselle hankala paikka. Ei hän koe, että hänen pitäisi jostakin pelastua tai tehdä parannusta jostakin. Mutta kun ei ole kyse hänen kokemuksestaan tai siitä mitä hän tuntee vaan siitä mitä Raamattu kertoo. Pelastuminen tarkoittaa tässä tapauksessa pelastumista kadotuksesta. Kadotus on paikka, joka on määritelty paholaiselle ja hänen kannattajilleen. Ja ilman Jeesusta jokainen ihminen on kadotukseen joutuva. Kukaan ei kelpaa Jumalalle ilman Jeesuksen pelastustyötä. Kukaan ei ole synnitön ja vain synnittömille on taivaspaikka varattuna. Ja tuon synnittömyyden meille Jeesus antaa kun uskomme Häneen.

Saatat ajatella: että enhän minä ole paha. En loukkaa ketään enkä puhu sopimattomia. Niin. Mutta Raamattu selvästi kertoo: Onhan kirjoitettu: – Ei ole yhtäkään vanhurskasta, 11. ei yhtäkään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa. 12. Kaikki ovat luopuneet ja käyneet kelvottomiksi. Ei ole ketään, joka tekee hyvää, ei ainoatakaan.(Room 3:10-12). Omilla teoilla emme taivaaseen pääse. Se on yksiselitteisesti sanottu. Jeesus on ainoa toivomme ja Häneen meidän tulee turvata.

Tämä on vakava paikka. Ellet ole vielä ajatellut näitä asioita tee se hyvän sään aikana vielä on pelastuksen mahdollisuus. Mehän emme tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Jeesus on ainoa tie elämään Isän kanssa. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta