Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Israel

Taskan Raamattuseura on julkaissut uuden Uuden testamentin käännöksen, jossa pyritään korjaamaan aikaisempiin käännöksiin jääneitä virheitä. Asian tekee mielenkiintoiseksi se, että joka ainoa Israel ja israelilaisiin liittyvä maininta on poistettu.

Joopa joo. Tanskan luterilainen kirkko on ollut aina Israel-vastainen, joten siltä puolelta ei mitään uutta auringon alla. Hehän kannattavat myös BDS:n toimitaa. Tällä tavoin he haluavat viestittää siitä, että nyky Israelilla ei olisi mitään juuria Raamatun historiassa. Voi, kuinka väärässä he ovatkaan. Raamattu itse kertoo seuraavaa: ”Niin Joosef sanoi veljilleen: ’Minä kuolen, mutta Jumala pitää huolen teistä ja johdattaa teidät tästä maasta siihen maahan, jonka hän valalla vannoen on luvannut Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille.’ Ja Joosef vannotti Israelin poikia sanoen: ’Kun Jumala pitää huolen teistä, viekää silloin minun luuni täältä.’” (1 Moos. 50:24-25).

Tanskan kirkko ja muut Israel vastaiset (YK, BDS, Israelin lähinaapurit, Hamas....) voivat huutaa niin paljon kuin vain ehtivät, mutta he tulevat kokemaan tappion. Sillä Jumala taistelee Israelin puolesta. Luulisi olevan aika ikävää huomata taistelevansa itse Jumalaa vastaan. Ja lopputuloshan on aika selvä. Israelin päällä on Jumalan siunaus ja siinä se pysyy. Sanoo kuka tahansa mitä tahansa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta