Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Herää ajattelemaan

Ihmisillä on erillaisia vakuutuksia. On autovakuutusta, kotivakuutusta, henkivakuutusta, jne. Niillä pyritään varautumaan taloudellisesti odottamattomiin seikkoihin. Ajattele, sinä ehkä maksat useita kymmeniä vuosia kotivakuutusta esim. palon varalta ja voi olla, että sitä et kohtaa ikinä. Näitä ihminen kyllä miettiin, mutta kuolemaa ei juuri mitenkään. Ja se on meillä kaikilla VARMASTI edessäpäin.

Moni ajattelee, että kuolema olisi jotain nukkumisen tyyppistä olotilaa. Ihan vain "leijaillaan" jossakin mukavassa olotilassa iankaikkisuuden ajan. Sehän kuulostaa kivalta. Mutta voitko olla varma siitä? Yhtälailla kun vakuutat irtaimistoa odottamattoman varalta, niin varaudu nyt ihmeessä siihen ja selvitä mitä kuoleman jälkeen tapahtuu, jotta ehdit vielä tekemään asialle jotain kun sinulla armon aikaa on.

 

Minä olen varautunut kuoleman varalle. Minä olen laittanut turvani Jeesukseen. Minä uskon siihen, että Hän herättää minut kuoleista niin että saan aina olla siellä missä Hänkin on eli Isän luona taivaassa. Minun "vakuutukseni" on Raamatun ilmoittama Jeesus. Hän pitää minusta huolen. Hän on viimeisenä seisova minun hautakumpuni päällä.

Ajattele, jos Raamattu onkin totta? Että onkin iankaikkisuus, johon siirrymme kuoleman jälkeen? Ja, että meidän iankaikkisuuspaikka valikoituu sen mukaan, mitä me ajattelemme Jeesuksesta. Ajattele, jos se onkin totta?

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta