Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Mila 18

Luin juuri Leon Uris:n kirjan: Mila 18. Se kertoo Varsovan Getosta, jossa juutalaisia pidettiin toisen maailmansodan aikana. Se perustui juutalaisten pitämään päiväkirjaan ja näin ollen on totista totta.

Totaalisen järkyttävä kirja. Se oli aivan hirveetä kärsimystä mitä yksi väestöryhmä sai saksalaisten puolelta kokea. Se oli siis silkkaa murhaamista, kiduttamista, häpäisemistä... Miten yksi kansanryhmä sai saksalaiset täysin pois tolaltaan, niin että mikään ei ollut tärkeämpää kuin juutalaisten hävittäminen maailmasta?

Läpi historian juutalaiset ovat kohdanneet vainoa. Ja itse asiassa se jatkuu koko ajan Israelissa. Kaikki ympäröivät maat länsimaiden tuella ovat Israelia vastaan. Näin kristittynä tässäkin paistaa se näky, että sielun vihollinen on loppupelissä ohjaksissa. Mutta kiitos Jumalalle, Israel on pelastuva !! Hyökkäävät maat eivät pysty Israelia hävittämään vaikka sitä on yritetty jo tuhansien vuosien ajan. Jumala on juutalaisten puolella.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta