Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Miksi Jeesus on niin tärkeä ?

Näin vuoden alussa tulee mieleen monenmoisia ajatuksia. Mietin sitä, että miksi ihmiset eivät varustaudu kuoleman varalle? Enkä tarkoita tässä nyt esim testamenttia tai perintöasioita. Vaan nimenomaan oman sielun puolelta olevaa varustautumista. Mihin sieluni joutuu kun kuolen ?

Maailmassa ihmisillä on kaikenlaisia vakuutuksia. Niillä pyritään varautumaan ennalta arvaamattomiin tapahtumiin. Jos hyvin käy, niin vakuutuksille ei ole käyttöä. Tosin silloin ihminen on maksanut "tonnitolkulla" vakuutuksia ihan turhanpäiten. 

Mutta kuolema tulee itsekullekin täysin varmasti. Sitä ei voi väistää. Ja silti varustautuminen sielun iankaikkisuudesta on täysin olematonta. Miksi? Eikö ihminen tiedä, että sielu ei kuole vaan se elää iankaikkisesti? Vai ajatteleeko ihminen kuolemaan ikäänkuin unenomaisena tilana jossa on kiva "kellua"? Vai eikö ihmisellä ole tietoa siitä, kuinka varustautua tällaisiin asioihin?

Nyt päästään otsikon kysymykseen: Miksi Jeesus on sitten niin tärkeä? Eikö Jumala (Isä) yksin riitä? Raamattu kertoo: Joh 14:6 "Jeesus vastasi: »Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani." Ja lisää: 2 Tim 3:15: "Olet myös jo lapsesta asti tuntenut pyhät kirjoitukset, jotka voivat antaa sinulle viisautta, niin että pelastut uskomalla Kristukseen Jeesukseen." Pelastut, mistä? Iankaikkisesta kadotuksesta. Mikä pelastaa? Usko Jeesukseen (Joh. 6:47 "Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä."

Raamattu on fiksu kirja. Se kertoo, että ihmisen pitää valita elinaikana, että mitä hän ajattelee Jeesuksesta: ottaako hän vastaan tuon kalliin lahjan vai hylkääkö hän sen? Ne, jotka ottavat Jeesuksen vastaan, pääsevät iankaikkiseen elämään yhdessä Jumalan kanssa, silloin kun oma aika tässä ajassa päättyy. Älä edes ajattele lahjan hylkäämistä. Kadotus on tila, johon ei kannata tähdätä.

Aika rajua tekstiä, vai mitä? Mutta näin Raamattu opettaa ja Raamattu on Jumalan omaa puhetta ihmiselle. Henkilökohtainen suhde Jeesukseen on aivan oleellinen asia iankaikkisuuden kannalta. 

Varustaudu sinäkin tulevan varalle ja ota Raamattu käteen ja ala sitä lukemaan. Jeesus itse lupaa sinulle seuraavaa: Joh 7:17 "Jos joku tahtoo tehdä hänen tahtonsa, tulee hän tuntemaan, onko tämä oppi Jumalasta, vai puhunko minä omiani." Et jää epätietoisuuteen.

Mikäli tarvitset jeesiä, niin autan mielelläni.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta