Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Professori Puolimatkan puolesta

Viime aikoina on ollut kovaa puhetta Professori Puolimatkan kirjoituksesta. Jyväskylän yliopiston rehtori sanoutui irti kirjoituksesta ennen kuin "muste" oli ehtinyt edes kuivua. 

Kovasti ihmettelen sitä, miksi herne meni niin syvälle reksin nokkaan. Puolimatkan kirjoitus oli erittäin asiallinen ilman että sanamuodoilla olisi tieten tahtoen haluttu provosoida ketään. Siinä vaan todettiin asiat niin kuin ne on. Mutta ilmeisesti Puolimatka sörkkäsi vahingossa mehiläispesään. Niin kuin laivan upotus -pelissä sanotaan: "Osui ja upposi".

Selvästi näkee, että kaikilla ei ole sananvapautta. Varsinkin jos se edustaa "suuren yleisön ja eliitin" vastaista näkemystä. Tässä tapauksessa yliopisto selvästi kertoo mitä saa sanoa ja mitä ei. Eihän se näin pitäisi olla?

Haluan siunata Puolimatkaa ja hänen perhettään tämän hullunmyllyn aikana. Allekirjoitan täysin hänen kirjoituksensa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta