Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Uskottava se on, evoluutio on totta !

Olin vaimon kanssa viikonloppua viettämässä Helsingissä. Ajoimme siellä paljon metrolla. Eräänä kertana oltiin tulossa takaisin Rastilan leirintäalueelle. Meillä oli vaunu siellä. Katselin kanssamatkaajiani metrovaunussa ja huomasin, että suurin osa tuijotti kädessä olevaa kapulaa; näpytteli sitä, puhui siihen tai muuten vain keskitti huomion kanssakulkijan sijasta omaan, rakkaaseen kapulaan eli kännykkään.

Silloin jysähti. Olinko näkemässä Homo Sapiensin muuttumista Homo Mobilus -muotoon. Evoluutiota tapahtui aivan silmieni edessä !
Tuo aivan uusi rotu erosi vanhasta Homo Sapiens -rodusta niin, että heillä oli kapula kasvanut osaksi kättä. Toisilla korva oli muuttunut kapulan näköiseksi. Joillakin korvasta lähti jotain naruja kapulaan. Hyvänen aika! Homo Mobilus oli syntynyt ! Uuden Homo Mobilus -rodun esille tulevia piirteitä on juuri jatkuva kapulan näpyttely tai siihen puhuminen. Tarkailepa kanssakulkijoitasi, niin teet varmasti saman huomion kuin minäkin. Mikäli nyt et satu olemaan jo Homo Mobilus -rotua, jolloin ympäristön seuraaminen ei kuulu sinun eikä rodun ominaispiirteisiin.

Jäin kyllä itsekin kiinni. Vaimo huomautti samaisella matkalla (opettaja kun on), että minäkin katson kännykkään tämän tästä. No, siihen oli luonnollinen selitys. Oli lauantai ja Pelicansin matsi :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Sipu-sisko | Vastaa 29.10.2012 13.56

heh, tällaisiksi me olemme itsemme kehittäneet....

Ari 29.10.2012 22.02

Mukava kun kävit katsomassa sivuja :)

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta