Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Pankit - rehellisyyden perikuvat ?

Tänään maanantaina 01.10 tuli tv:eestä MOT-ohjelma, jossa käsiteltiin pankkien tekemään korkohuijausta vääristelemällä ohjauskorkoja omien intressien mukaan. Niin ja tämä on kuulemma tapahtunut monien vuosien saatossa.

Kyllä tämä on rajua kuultavaa. Aivan yhteiskunnan joka saralta ja alueelta tulee jatkuvasti ilmi näitä petkutuksia ja huijauksia.  Löytyykö enää suoraselkäisiä liikemiehiä maailmasta? Onko yrityksiä, joiden toimintaa ohjaa puhtaat pelisäännöt ja toisen kunnioitus? Sellaisia yrityksiä joiden toimintaa voidaan tarkastella täydessä päivänpaisteessa?
Nämä kaikki tällaiset rosvoukset voidaan tallentaa yhden nimikkeen alle: ahneus. Ja se on kyllä iso synti.
Tällaisessa mädässä maailmassa me asumme.

Nyt selvästi tapahtuu se, mitä Raamattu puhuu: Ei ole mitään kätkettyä, mikä ei tulisi ilmi, eikä salattua, mikä ei paljastuisi ja tulisi tietoon (Luuk 8:17). Kaikki konnuudet paljastetaan, jokainen kivi käännetään. Eli saamme jatkossakin ravita itseämme seuraamalla näitä huijauksia ja suoranaisia rosvouksia.

Ja näitä pankkeja me sitten pidetään pystyssä.... ?

Käypä katsomassa lisää aiheeseen liittyvää Youtubessa:
http://www.youtube.com/watch?v=_zoS69ddvlc

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta