Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Nokia-mainos

On jo hetki kulunut siitä, kun Nokia lanseerasi uuden W8 Lumia-puhelimen. Tekivät vielä upean mainoksenkin siitä. Tosin sinnehän sattui sitten se pieni fiba.
Mainos antoi väärää kuvaa siitä, että kuvanvakain toimisi niin hyvin kuin mainos antoi ymmärtää. Hyvältähän se näytti. Olihan se kuvattu ammattivideokameralla pakettiauton kyydistä.
Ihmetellä täytyy, että miksi kyseinen mainos julkistettiin. Onhan aivan selvää, että sen oli nähdyt jo varmasti useampi sata nokialaista ennen julkistusta. Minulle ei tarvitse tulla sanomaan, että eivät muka huomanneet tuota mainoksessa olevaa lapsusta. Se oli selvästi harkittu liike.
No ei tämä ole mitään uutta. Näinhän yritykset näköjään toimivat. Kaikkea voi yrittää kunhan ei jää kiinni.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta