Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Finnair - Stay bonus

"Lennä sinivalkoisin siivin": sanottiin jossain mainoksessa joskus aikaa sitten. Nykyään sana Finnair saa aikaan enemmänkin kylmiä väreitä. Ja jos nimenomaan puhutaan Finnairin työntekijöistä. He saavat kaiken sympatiani. Ovat kovassa koulussa. Ei heille tule Stay bonuksia vaan kengän kuva persauksiin. Nyttenkin ollaan vähentämässä lentoemoja Espanjan reitiltä.
Itse asiassa tämä "Stay Bonus" taisi olla se SUURI juttu josta keskustelu tällaisesta kaksinaismoraalista lähti oikein liikkeelle yleisessä mediassa. Ja hyvä niin. Ei tällaista räikeetä toimintaa voi kukaan sietää.
Kaikkea ne yritykset yrittävätkin ja toivovat samalla että eivät jää kiinni.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta