Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Metso - tarina ahneudesta

Tänään 18.09.2012 uutiset kertoivat, että Metso vähentää porukkaa hieman yli 600 henkilöllä. Samaan aikaan maksetaan lisäosinkoa 75Meuroa.

Melkoinen ristiriita, vai mitä? Se porukka, joka teki tuon tuloksen, josta voidaan osinkoa jakaa, niin lempataan pihalla. Aivan käsittämätöntä ! Ja moraalitonta. Selvästi tästä näkee sen, että ahneudella ei ole enää mitään rajaa tässä maailmassa. Saa olla kuinka ahne vain haluaa. Pidetäänkö sitä jopa hyveenä? (kuten eräs tuntemani yritysjohtaja muinoin sanoi, että: Ahneus on hyve).

Oma maailmankatsomukseni ei siedä tuollaista polkemista. Itse asiassa on vaikea löytää sanoja, jolla tätä Metson tapahtumaa voisi kuvata. Pöyristyttävää..hmm... sekin on liian lievä ilmaisu.

Tämä ilmaisee jälleen kerran millaisessa maailmassa me elämme. Maailma on täynnä syntiä ja se todella näkyy.

______

No tämän kirjoitelman jälkeen Metso veti pois tuon osingonjaon. Hyvä niin. Taisi tulla aika kova ryöppy kansalaisilta.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta