Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Pettämissivustot

Olet varmaan huomannut pettämissivuston mainontaa? Se on se, mistä tuli suuri kohu Ilkka Kanervan kuvan takia. Alussa Ilkka vei kaiken huomion, mutta hyvä että myöhemmin keskustelut keskittyivät itse aiheeseen.

Ajatuksena pettämissivusto on aivan järkyttävä. Sinne voi mennä kun haluaa puolisoaan pettää. Ja kun kyseessä on "nettituttu" niin se on paljon hyväksyttävämpää. Sivut markkinoivat itseään ikäänkuin "apuna" avioliiton tylsyyteen, jotta sitten jaksaa taas puolisoaan rakastaa. Hoh, hoijaa.

Kyllähän se on taivaan tosi, että kun ihmiselle antaa mahdollisuuden toteuttaa omia mieltymyksiä ilman vastuuta, niin kyllähän ihminen sen ottaa vastaan. Seksuaalisuudella leikkiminen vaan syö ihmistä itseäänkin sellaiselta tasolta, että jäljet näkyvät. Puhumattakaan petetystä.
Pettäminen ei ole koskaan oikein. Ei ikinä.

Raamattu on ihmiselle annettu ohjeeksi elää elämää niin, että Jumalan tahto toteutuu ja ihmisellä itsellään on hyvä olla. Siksi siellä on niitä kieltoja ja varoituksia. Ei ole hyvä ihmiselle aina tehdä sitä mikä on oman mielenmukaista. Koska ihmismieli on saastunut syntiinlakeemuksessa, niin ihmisen on käytännössä mahdoton tehdä sellaisia valintoja, jotka eivät vahingoittaisi häntä itseään tai lähimmäistään.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta