Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Kari Mäkinen ja homoliitot kirkossa

Aamulehdestä luin Kari Mäkisen mielipiteen siitä, että voiko kirkko vihkiä homoliitot. Hänen mielestään voi.

Tuo kanta on siinä mielessä mielenkiintoinen, että kun kirkon virallinen kanta on kumminkin se, että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Näin on kirkolliskokous asian päättänyt. Ja nyt sitten kirkon "ykköstähti" asettuu selkeästi kirkon virallista kantaa vastaan. Tästä tulee mieleen, että onko arkkipiispalla enää riittävää kannatusta kirkon sisällä ?

Ihan omana ajatuksena haluan tähän kommentoida että miksi ihmeessä homoparit haluavat vihkimisen juuri kirkossa? Siksikö kun aivoliitot on tapana vihkiä kirkossa? Tavan vuoksiko vaan?

Ilmeisesti ei ole ihan ymmärretty sitä mitä vihkitapahtumassa todellisuudessa pyydetään. Siinähän pyydetään Jumalan siunausta liitolle. Mutta kuinka Jumala voi siunata sellaista liittoa joka ei ole Hänen tahtonsa mukaista eikä raamatullista? Ei mitenkään. Joten homoparin suhteen sillähän ei pitäisi olla mitään merkitystä missä tuo vihkiminen sitten tapahtuisi.

Tästä tulee kova vääntö kirkon sisällä. Toivon, että kirkko pitää nykyisen linjansa eikä lähde kalastelemaan "isoa yleisöä".

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta