Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Merivettä suonissa

Vaimo aina ihmettelee, että kun minun tyyny on aina ihan keltainen. Sitä se todella on. En tiedä onko kyseessä hylkeenrasva vai suonissani virtaava merivesi. Jommin kummin.

Tulin juuri mökiltä ja kävin siellä pikku veneellä merellä pienessä saaressa. Matkalla sinne näin aalloilla kelluvan joutsenen raadon. Mitään ulkoisia merkkejä siinä ei ollut. Henki oli vain lähtenyt. Tuo pieni saari oli täynnä merimetsoja ja lokkeja. Siellä oli niitä ihan kuhisemalla. Jopa niin paljon, että jätin rantautumisen väliin. Kiersin vain saaren ja lähdin paluumatkalle.

Tuollaisella tasaisella 6-solmun nopeudella saarelle ajoi noin 45min. Aallokkoa tuskin oli ollenkaan joten matkanteko sujui mukavasti.

En tiedä mikä siinä meressä oikein iskee. Siitä vaan ei eroon pääse. Kovasti olen vaimolle ehdottanut muuttoa meren rantaan mutta "ideani" ei oikein saavuta hedelmällistä maaperää.

Ai niin, olen tänään liittynyt Majakkaseuran jäseneksi :)

Kuvassa on Merenkurkussa olevan Valassaaren majakka. Sen on suunnitellut muuten samat kaverit jotka suunnittelivat myös Eiffel-tornin.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta