Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Perjantain lakko

Harvoin olen näin vihainen. Pistää todella vihaksi tuo AY-jengin toiminta. Hallitus on kysynyt, maanitellut AY-porukkaa  yhteiseen pöytään. Ei AY päässyt edes keskenään yhteiseen pöytään.

Ja vieläkin hallitus pitää ovea auki, jotta AY voisi tuoda pöytään oman ehdotuksen kilpailukyvyn parantamiseksi. No, mitä tapahtuu? AY-porukka menee lakkoon!! Miten lakko palvelee sitä tavoitetta että Suomi nousee suosta?

Hallitus sanoi moneen kertaan, että päätöksiä pitää tehdä. Me ollaan nähty kaikki se, että "nollalinja" ei enää riitä. Pitää saada työnhinta alemmaksi. Eli nyt mennään juuri sinne, mikä on AY-jengin pelikenttää. Onkohan niin, että AY-porukka ei uskonut hallituksen toteuttavan sitä mitä puhuivat? Eivät ottaneet vakavasti hallituksen viestiä.

Jotenkin tuntuu, että AY-jengi on hieman historiallinen. Nykyajan muutokset ja vauhti on ajanut ohi heidän tavasta tehdä sopimuksia. Pitää saada nopeampia päätöksiä tehtyä. Ja onhan siellä oma lehmäkin ojassa. AY-liike on perinteisesti ollut Suomessa vahva. Ja ehkä juuri siksi ollaan siinä tilanteessa kuin nyt ollaan. Koko AY-liike ja ideologia pitäisi panna remonttiin jotta se paremmin palvelisi tämän ajan yhteyskunnassa.

Itse olen valmis omaa palkkausta tiputtamaan jotta naapuri voisi pysyä töissä. Se aika, että ollaan omissa poteroissa ja pidetään kiinni saavutetuista eduista, se aika on jo ohi. Koko yhteiskunnan pitää osallistua nyt "kivun" jakoon.

On tämä niin surullista.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta