Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Avioliitto

Tänään, perjantaina, tehdään eduskunnassa merkittävä päätös siitä millainen avioliitto on tulevaisuudessa. Keskustelu SoMe:ssa on ollut hurjaa ja joskus aika räävitöntäkin. Puolin ja toisin. Ja niin kuin aina, minäkin haluan sanoa tähän jotain :)

Minun mielestä avioliitto kuuluu miehelle ja naiselle. Itse peilaan sitä hengellistä taustaa vasten. Jumala loi avioliiton miehen ja naisen väliseksi jonkin syvällisen syyn takia. Meidän ei pidä mennä ronkkimaan sitä, minkä Jumala on tehnyt. Siitä ei hyvää seuraa. Jumalalla on aina syynsä miksi Hän päättää jotakin. Niin myös tässä asiassa.

Se että yleensä tästä asiasta puhutaan kertoo siitä, että yhteiskunta on menossa toista tietä pitkin kuin historiassa. Meidän laki pitkälle on rakentunut Raamatun moraaliopetusten pohjalle. Nyt tuo tie ei tunnu enää riittävän vaan haluamme jättää Raamatun moraaliohjeet taaksemme. Tämä ei tule olemaan hyvä valinta. Me tulemme näkemään sen kyllä jatkossa.

Raamattu kertoo Sodoman ja Gomorran kaupungeista. Nuo kaupungit Jumala hävitti niissä rehottaneet synnin ja epäjumalanpalvelun takia. Ja pahaa pelkään, että olemme "Sodoman ja Gomorran kaltaisia". Emme tule välttymään Jumalan puuttumisesta asiaan mikäli jatkamme tälla moraalittomuuden tiellä.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta