Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Kirkko maallistumisen tiellä

On surullista huomata että kirkko tekee koko ajan myönnytyksiä omien peruspilarien kohdalla. Valitettavasti on vain ajankysymys milloin homoliittojen siunaaminen kirkoissa aloitetaan. Ehkä tämä kaikki johtuu siitä että kirkko on liian paljon kiinni valtiossa eikä näin ollen pysty noudattamaan omaa kutsumustaan. Tai sitten tuo kutsumus on vain selkeästi kadonnut.

Kirkon selkeä tehtävä on kertoa Jeesuksesta ihmisten pelastajana. Kuinka monta kertaa sinä olet kuullut saarnastuolissa puhuttavan Jeesuksesta? Kaikkea muuta sieltä kyllä hölötetään. Juuri sellaista "tasapaksua, mitään sanomatonta" puhetta.

Väitän näin, että kirkon suurin ongelma on  tuon alkuperäisen suunnan kadottaminen. Halutaan olla kaikkien kaveri ja samalla oma suunta katoaa. Kirkon viestistä tulee mautonta mössöä.

Jeesus itse sanoi, että meidän puheemme tulee olla suolalla höystettyä. Sen pitääkin "tulla kohti". Uskon päämäärä on sielujen pelastuminen. Tämän pitäisi kirkon aina muistaa. Se pitäisi olla se kirkon olemassaolon syvin olemus.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta