Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Käytännön siunausta

Seija-myrsky tuossa riepotteli muutama päivä sitten. Myös täällä sisäsuomessa tuulen lukemat olivat aikaajoin varsin miehekkäät. Sen kuulee aina meidän makuuhuoneessa kun hormia pitkin tulee ääni piipunsuojuksen pitämästä äänestä. Seija-myrkyn aikana tuota ääntä sai kuunnella aamuyöstä aika paljon.

Lähdin normaalisti töihin aamulla eli n 07.30. Vaimo soitteli iltapäivällä hämmästys äänessään: meidän pihalla oli kaatunut iso kuusipuu. Se oli tontinrajalta kaatunut tontin keskustaan päin. Vasta valmistunut autotalli selvisi nipinnapin; väliä oli vain n 1 metri. Ei myöskään toisella puolella oleva omanapuu saanut mitään kolhuja. Se kuusi oli ikäänkuin tarkasti kaadettu siihen väliin.

Tätä on käytännön siunaus. Otin sen Jumalan kädestä. Ihan kuin Jumala olisi sanonut: Tässä Ari sulle hieman polttopuita Cool. Siunaus ympäröi niitä jotka ovat Herran omia. Kiitos Jumalalle !

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta