Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Harvinaista selkärankaisuutta äveriäältä

Viime aikona ollaan saatu lukea Suomen suurimmasta pelifirman kaupasta. Tottakai omistajat nettosivat muhkean summan yrityskaupasta.

Tilanteen tekee esimerkilliseksi se, kun pääomistaja sanoi, että jatkossakin yritys maksaa veronsa Suomeen. Tuo kuulkaa on aika harvinaista nyky-yhteiskunnassa. Jos minulla olisi nyt hattu niin nostaisin sen noiden upeiden ihmisten kunniaksi.

Liian monta kertaa olemme saaneet lukea veroparatiisien käytöstä osana "verosuunnittelua" => lue: veronkiertoa. Paljon oltaisiin käyttämässä yhteiskunnan palveluja mutta niistä ei juuri haluttaisiin maksaa mitään. Sanon tässä aivan suoraan, että kyse on ahneiden ja omahyväisestä toiminnasta, joiden maailma lepää oman navan ja oman tienistin äärellä. Viis muista. Säälittävää ja murheellista.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Jukka K | Vastaa 22.10.2013 11.42

Oikeassa olet!

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta