Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Päivi Räsänen taas hampaissa

Tässä ollaan nyt muutamia päiviä saatu lukea monenmoista kannanottoa Päivä Räsäsen puheeseen jonka hän piti erään lähetysjärjestön juhlissa. Kuten niin moniin kiinnostaviin aiheisiin myös tähän haluan sanoa oman näkemykseni.

Päivillä on hengellistä selkärankaa enemmän kuin Suomen kirkon johdolla yhteensä. Hän uskaltaa sanoa asiat niin kuin ne on. Tässäkin oli mielenkiintoista se, että kirkko taisi olla lähes ensimmäinen joka sanoutui irti tästä Päivin jutusta vaikka Päivin ajatus oli täysin raamatullinen. Ja itseasiassa kyseinen kohta on esillä myös luterilaisen kirkon omissa tunnustuskirjoissa, joista jokainen pappi ja piispa on varmasti ollut tietoinen. Päivi siis julistaa luterilaista uskoa sen omilla sanoilla ja ajatuksilla.

Eihän tuo ole kovin muodikasta ja siitä syystä Päivi sai taas lokaa niskaansa. Kirkko etsii muotia ja suosiota ja siksi se on niin syvällä suossa kuin vain voi olla. Kirkon tie erkanee rajulla sykkeellä Raamatun opetuksesta.

Jeesus sanoin joskus aikansa fariseuksille mm näin: "Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa!
28. Samoin tekin ulkoa kyllä näytätte ihmisten silmissä hurskailta, mutta sisältä te olette täynnä ulkokultaisuutta ja laittomuutta." (Matt 23:27-28). Näyttää jotenkin tutulta, eikö ? Tämä ei ole mihinkään muuttunut tässä 2000-vuoden aikana. Tekopyhyys, hurskastelu ilman todellista Jeesus-uskoa vaikuttaa kirkon johdossa tänäkin päivänä. Valitettavasti.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta