Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

YT-neuvottelut

Paljon olemme saaneet kuulla YT-neuvotteluista. Monia ihmisiä on joutunut etsimään uutta työtä. Nyt minunkin kohdalla jouduimme YT-neuvottelujen piiriin. Vähennystarve oli melkosen kova, noin joka neljäs.

Itse luku, 75, ei juuri minua hetkauttanut, mutta kun tuon luvun taakse alkoi tulla nimiä eli työkavereitani, niin asian vakavuus paljastui. Monia, hyviä ystäviä joutui aloittamaan työnhaun epävarmassa tilanteessa. Tuntui pahalta. Toisaalta olin kiitollinen Jumalalle että sain pitää työni ja toisaalta olin murheissani, että niin moni työystävä ei ollut enää työkaverinani. Rukoilin heidän puolestaan, että he löytäisivät uutta työtä. Jumala heitä auttakoon.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta