Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Homopari lähettinä

Muutama päivä sitten Suomen Lähetysseura on päättänyt lähettää samaa sukupuolta olevan lähettiparin lähetyskentälle Aasiaan. Päätös on herättänyt paljon tunteita. Puolesta ja vastaan. Haluan itsekin sanoa tähän muutaman ajatuksen.

Minusta näyttää siltä, että lähetysjärjestö yrittää kovasti kalastaa pisteitä tällä päätöksellä. Samalla se tyystin unohtaa sen, että kirkon YLIN auktoriteetti on aina ollut ja tulee aina olla, Raamattu ja Jumalan Sana. Ei Jumala hyväksy homoutta. Tämä on hyvin yksiselitteisesti Raamattuun kirjoitettu (kts aikaisemmat blogini).

Tässä keskustelussa on täysin unohdettu myös se asia, että miten lähetyksen kohdamaassa suhtaudutaan länsimaiseen "vapauteen". Mielenkiintoista on tosiaan nähdä miten tämä lähettipari otetaan vastaan kohdemaassa jossa kumminkin on paljon tiukemmat kannat homopareja vastaan. Ja kun mennään muslimimaihin, siellä on täysin yksiselitteinen kanta homoutta vastaan. Luulen, että kyseisen lähettiparin on äärimmäisen vaikea, sanoisinko jopa mahdotonta, työskennellä tulevassa kohdemaassa.

Minun mielestä lähetysjärjestö teki väärän päätöksen tässä asiassa.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Tuomo Ruponen | Vastaa 17.07.2013 17.55

Kambodza ev.lut.kirkko kieltäytyi vastaanottamasta lähettejä. Tämä oli tiedossa jo paljon ennen vihkimistä. Mutta SLS painoi jääräpäisesti eteenpäin.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...
Tykkäät tästä sivusta