Blogini yhteiskunnallisista asioista hengellisesti tulkittuna

Raamattu luo eteemme selvän kuvan siitä, mitä tulee tapahtumaan. Jeesus tulee takaisin (Apt. 1:11). Silloin Hän tulee takaisin voittajana kukistamaan pahan maailmasta. Silloin paha saa palkkansa. Myös me ihmiset saamme palkkamme sen mitä tässä ajassa olemme tehneet. Se palkka on oikeudenmukainen.

Ihminen tekee valinnan tässä ajassa siitä, missä hän viettää iankaikkisuuden: joko kadotuksessa tai Jumalan taivaassa. Muita paikkoja ei ole tarjolla.

Kuka voi sitten pelastua? Raamattu sanoo selvästi: He vastasivat: Usko Herraan Jeesukseen, niin pelastut, sinä ja sinun perhekuntasi. (Apt. 16:31).

Mistä sitten pitää pelastua? Tämä on nykyihmiselle hankala paikka. Ei hän koe, että hänen pitäisi jostakin pelastua tai tehdä parannusta jostakin. Mutta kun ei ole kyse hänen kokemuksestaan tai siitä mitä hän tuntee vaan siitä mitä Raamattu kertoo. Pelastuminen tarkoittaa tässä tapauksessa pelastumista kadotuksesta. Kadotus on paikka, joka on määritelty paholaiselle ja hänen kannattajilleen. Ja ilman Jeesusta jokainen ihminen on kadotukseen joutuva. Kukaan ei kelpaa Jumalalle ilman Jeesuksen pelastustyötä. Kukaan ei ole synnitön ja vain synnittömille on taivaspaikka varattuna. Ja tuon synnittömyyden meille Jeesus antaa kun uskomme Häneen.

Saatat ajatella: että enhän minä ole paha. En loukkaa ketään enkä puhu sopimattomia. Niin. Mutta Raamattu selvästi kertoo: Onhan kirjoitettu: – Ei ole yhtäkään vanhurskasta, 11. ei yhtäkään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa. 12. Kaikki ovat luopuneet ja käyneet kelvottomiksi. Ei ole ketään, joka tekee hyvää, ei ainoatakaan.(Room 3:10-12). Omilla teoilla emme taivaaseen pääse. Se on yksiselitteisesti sanottu. Jeesus on ainoa toivomme ja Häneen meidän tulee turvata.

Tämä on vakava paikka. Ellet ole vielä ajatellut näitä asioita tee se hyvän sään aikana vielä on pelastuksen mahdollisuus. Mehän emme tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Jeesus on ainoa tie elämään Isän kanssa. 

Taskan Raamattuseura on julkaissut uuden Uuden testamentin käännöksen, jossa pyritään korjaamaan aikaisempiin käännöksiin jääneitä virheitä. Asian tekee mielenkiintoiseksi se, että joka ainoa Israel ja israelilaisiin liittyvä maininta on poistettu.

Joopa joo. Tanskan luterilainen kirkko on ollut aina Israel-vastainen, joten siltä puolelta ei mitään uutta auringon alla. Hehän kannattavat myös BDS:n toimitaa. Tällä tavoin he haluavat viestittää siitä, että nyky Israelilla ei olisi mitään juuria Raamatun historiassa. Voi, kuinka väärässä he ovatkaan. Raamattu itse kertoo seuraavaa: ”Niin Joosef sanoi veljilleen: ’Minä kuolen, mutta Jumala pitää huolen teistä ja johdattaa teidät tästä maasta siihen maahan, jonka hän valalla vannoen on luvannut Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille.’ Ja Joosef vannotti Israelin poikia sanoen: ’Kun Jumala pitää huolen teistä, viekää silloin minun luuni täältä.’” (1 Moos. 50:24-25).

Tanskan kirkko ja muut Israel vastaiset (YK, BDS, Israelin lähinaapurit, Hamas....) voivat huutaa niin paljon kuin vain ehtivät, mutta he tulevat kokemaan tappion. Sillä Jumala taistelee Israelin puolesta. Luulisi olevan aika ikävää huomata taistelevansa itse Jumalaa vastaan. Ja lopputuloshan on aika selvä. Israelin päällä on Jumalan siunaus ja siinä se pysyy. Sanoo kuka tahansa mitä tahansa.

Ihmisillä on erillaisia vakuutuksia. On autovakuutusta, kotivakuutusta, henkivakuutusta, jne. Niillä pyritään varautumaan taloudellisesti odottamattomiin seikkoihin. Ajattele, sinä ehkä maksat useita kymmeniä vuosia kotivakuutusta esim. palon varalta ja voi olla, että sitä et kohtaa ikinä. Näitä ihminen kyllä miettiin, mutta kuolemaa ei juuri mitenkään. Ja se on meillä kaikilla VARMASTI edessäpäin.

Moni ajattelee, että kuolema olisi jotain nukkumisen tyyppistä olotilaa. Ihan vain "leijaillaan" jossakin mukavassa olotilassa iankaikkisuuden ajan. Sehän kuulostaa kivalta. Mutta voitko olla varma siitä? Yhtälailla kun vakuutat irtaimistoa odottamattoman varalta, niin varaudu nyt ihmeessä siihen ja selvitä mitä kuoleman jälkeen tapahtuu, jotta ehdit vielä tekemään asialle jotain kun sinulla armon aikaa on.

 

Minä olen varautunut kuoleman varalle. Minä olen laittanut turvani Jeesukseen. Minä uskon siihen, että Hän herättää minut kuoleista niin että saan aina olla siellä missä Hänkin on eli Isän luona taivaassa. Minun "vakuutukseni" on Raamatun ilmoittama Jeesus. Hän pitää minusta huolen. Hän on viimeisenä seisova minun hautakumpuni päällä.

Ajattele, jos Raamattu onkin totta? Että onkin iankaikkisuus, johon siirrymme kuoleman jälkeen? Ja, että meidän iankaikkisuuspaikka valikoituu sen mukaan, mitä me ajattelemme Jeesuksesta. Ajattele, jos se onkin totta?

Maailma on myllerryksessä... talous sakkaa ja ihmisiä kuolee... jokaisella mantereella. Tulee mieleen maailmanlopun ajatukset.

Raamattu ennustaa paljonkin maailmanlopusta. Tai sanotaanko Jeesuksen takaisin tulemisesta, joka voi olla monille niin kuin maailmanloppu. Meille kristityille se on kumminkin ilon juhla. Raamattu kertoo siitä, että Jeesus ei tule nyt maailmaan enää pienenä lapsena vaan sotajoukkojen hallitsijana. Kuninkaana, jonka edessä on jokaisen polvistuttava. Se tulee olemaan huikea tapahtuma ja sitä odotan innolla.

Heille, jotka eivät usko Jeesukseen, se tulee olemaan totaalinen katastrofi. Kauhun päivä. Itkun ja murheen päivä. Raamattu ennustaa, että ihmiset pakenevat kallioluoliin ja rukoilevat, että ne sortuisivat heidän päälleen. Miksi näin? Siksi, että he eivät kestä Kuninkaan edessä. He eivät ole olleet kuuliaisia Jumalalle vaan ovat eläneet synnissä. Ja nyt ne synnit langettavat heille tuomion. Ja synnin palkkana on kuolema = ikuinen ero Jumalasta. Ainiaaksi.

Onko sinulla asiat Jumalan kanssa kunnossa? Ellei, niin "tänään on pelastuksen päivä". Tänään sinulla on vielä mahdollisuus kääntyä Vapahtajan puoleen. Raamattu sanoo näin: Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva (Room 10:9). Siinä kaikki. Sinä siirryt samalla hetkellä Jumalan valtakuntaan ja tuo Jeesuksen toinen tuleminen tulee olemaan sinullekin ilon juhla, sillä sinun kaikki syntisi on anteeksi annettu Jeesuksen ristin työllä eikä tuomio kohtaa sinua.

Luin juuri Leon Uris:n kirjan: Mila 18. Se kertoo Varsovan Getosta, jossa juutalaisia pidettiin toisen maailmansodan aikana. Se perustui juutalaisten pitämään päiväkirjaan ja näin ollen on totista totta.

Totaalisen järkyttävä kirja. Se oli aivan hirveetä kärsimystä mitä yksi väestöryhmä sai saksalaisten puolelta kokea. Se oli siis silkkaa murhaamista, kiduttamista, häpäisemistä... Miten yksi kansanryhmä sai saksalaiset täysin pois tolaltaan, niin että mikään ei ollut tärkeämpää kuin juutalaisten hävittäminen maailmasta?

Läpi historian juutalaiset ovat kohdanneet vainoa. Ja itse asiassa se jatkuu koko ajan Israelissa. Kaikki ympäröivät maat länsimaiden tuella ovat Israelia vastaan. Näin kristittynä tässäkin paistaa se näky, että sielun vihollinen on loppupelissä ohjaksissa. Mutta kiitos Jumalalle, Israel on pelastuva !! Hyökkäävät maat eivät pysty Israelia hävittämään vaikka sitä on yritetty jo tuhansien vuosien ajan. Jumala on juutalaisten puolella.

Uusimmat kommentit

15.08 | 10:09

Terve vaan. No sinähän olit sitten ihan aitiopaikalla. Ei sinulla kuvia siitä tapahtumasta ole ?

...
14.08 | 12:28

Kirjoittelen juuri nyt muistelmiani Utön ajoilta jolloin palvelin linnakkeella . Olin mukana matkalla mantereelle kun törmäys Knivskärin mutkassa tapahtui.

...
31.03 | 13:55

mäkinen ei ole lukenut roomalaiskirjeen 1. lukua...ja , mikä kohtalo on homoilla, lesboilla ja niiden, jotka hyväksyy heittien touhun

...
31.03 | 13:53

samaa mieltä. Mäkinen on verrattavissa ylimmäiseen pappiin, joka antoi Jeesuksen Pilatuksen käsiin. hänen syntinsä oli suurempi kuin Pilatuksen...

...